Din tryghed er vores ansvar

Torsdag ​​14. maj 2020

Pincho Nation er klar til at slå dørene op på Axeltorv 8. Vi glæder os til at se jer i restauranten igen!
Åbning mandag d. 18. maj kl. 12.

Ingen selskaber over 10 personer
 – Husk, at vi ikke modtager selskaber på over 10 personer, før vi når fase 3 d. 9. juni 2020.

Afstand - I restauranten er bordene sat op, så der er minimum 1 meter mellem hvert selskab. Der vil være nogle borde, der ikke benyttes i restauranten. Disse er tydeligt markeret, og vi sætter ikke gæster ved disse borde.

Udeservering - Restauranterne har ekstra plads til udeservering. Vi gør, hvad vi kan, for at du kan sidde ude, men det er ikke muligt på forhånd at booke et udendørs bord. Du kan dog skrive i din reservation, at du ønsker at sidde ude - og så gør vi vores bedste for at opfylde dit ønske.

Take away - Vi er glade for, at du ønsker at støtte Pincho Nation, og vi tilbyder både, at du kan spise hos os i restauranten, men også at du kan tage maden med hjem eller ud i parken som take away. Du kan bestille take away i app’en.

Disse tiltag sikrer os bedst muligt mod Covid-19 smitte i vores restauranter.

• Vi har ændret vores bookingsystem, så vi altid kan overholde Sundhedsstyrelsen regler for antal gæster i restauranten.

• Ved indgangen i restauranten er der et bord med håndsprit. Sprit gerne dine hænder, inden du sætter dig ved dit bord.

• Vi har indrettet restauranten, så du og dit selskab har minimum 1 meters afstand til det næste bord med gæster. Der er 2 kvadratmeter pr gæst. Det betyder ikke, at I sidder langt fra hinanden, men at vi sørger for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer for, hvor mange personer, der må være samlet på et område.

• Alle borde er dækket op med bestik og servietter. Der er en vådserviet til alle personer ved bordet, så det er muligt at vaske hænder inden I spiser. 

• Vores personale har handsker på, når de dækker bordene op. Borde og stativer til plankerne afsprittes mellem hver gæstebesøg.

• Personalet i køkkenet og baren har handsker på, når maden og drikkevarer tilberedes og anrettes.

• Popcorn - Et besøg hos os starter altid med popcorn! Vores værter benytter handsker, når popcornbægre fyldes op. 

• Flader i restauranten rengøres og desinficeres løbende. Særligt flader som borde, diske, kasseapparat og dørhåndtag desinficeres i hele restaurantens åbningstid.

• Personalet i vores restauranter sørger for hyppig og grundig håndvask.

Book a table, orderand pay in the app