Sådan fungerer appen!

Book bord, bestil og betal via appen. Let og praktisk, og desuden kan du få bonus!

1. DOWNLOAD OG BOOK BORD

Start med at downloade vores app Pincho Nation, den findes i App Store til iPhone og i Google Play til Android.

Vælg derefter, hvilken restaurant du vil besøge, og bestil et bord. Du får en bekræftelse på din booking pr. sms. Eventuelle ønsker, ændringer eller annulleringer kan du lave ved at svare på sms'en. Du kan også sende en forespørgsel om booking via appen, for selskaber på 10 eller flere personer.

2. TJEK MENUEN

Når du har valgt restaurant, finder du hele menuen i appen. Sørg for at vælge den rette restaurant, da vores restauranter har forskellige menuer med lokale variationer. Alle vores retter og drikkevare er præsenteret med billeder. Der er også allergi-information på enkeltretter, så du kan få det der passer dig. Du kan tjekke menuen allerede inden du ankommer til din Pincho Nation-restaurant.

Når du har sat dig, tilføjer du retter og drikkevarer til din bestilling ved at klikke på plustegnet i menuen. Vi anbefaler, at du vælger fem-seks retter.

3. Tid til at bestille

Når du er tilfreds med din liste med mad og drikkevarer, er tiden inde til at bestille. Tryk på "Bestil", indtast den bordkode, du fik af personalet, da du kom ind, og så er det bare at sende bestillingen af sted.

4. Afhentning af mad og drikke

Når din mad og drikke er parat, får du en meddelelse på din mobil. Nu kan du hente din mad i køkkenet og dine drikkevarer i baren. Det er det navn du har angivet i app’en, der vil stå på dine bestillinger. Tag gerne legitimation med op til baren, hvis du har bestilt noget med alkohol.

5. BETAL VIA APP'EN ELLER TIL PERSONALET

Når du er mæt og er parat til at betale, kan du gøre det direkte i appen. Vælger du at betale via appen, får du bonuspoint for dit køb desuden bonuspoint, dem kan du til gratis tapas ved dit næste besøg. Naturligvis kan du også betale med kort, men her får du dog ingen bonus. Tilkald en tjener via app’en, så kommer personalet ned til dit bord med en kortterminal, der også tager MobilePay.

Saml Pincho Nation-bonus!

Når du betaler din regning via appen, får du bonuspoint, 1 kr. = 1 point. Disse point kan du bruge til gratis tapas ved dit næste besøg.

Book bord, bestil og betal via appen